Thailändsk biffsallad med ryggbiff

INGRIDIENSER

180g Risnudlar okokta
2 st Lime
2 msk Japansk soja
½ tsk Honung, flytande
1 knippe Salladslök
1 st Chili, röd/röda

GÖR SÅ HÄR

  1. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda ihop rivet skal och saft från lime med 3 tsk rapsolja, soja och honung. Häll tre fjärdedelar av dressingen på de avrunna nudlarna och blanda runt.
  3. Hetta upp en panna med 1 tsk rapsolja och stek ryggbiffen hastigt. Låt vila 5 minuter och skär sedan upp.
  4. Strimla salladslök och finhacka chili.
  5. Lägg upp nudlar på ett fat och toppa med köttet, salladslök och chili. Ringla över resterande dressing och servera med limeklyftor.

Recept från ViktVäktarna

Tidsåtgång

20 minuter

Portioner

4

Temperatur

-

Receptlistan

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du webbplatsens användning av cookies.